jrdressyr.blogg.se

2013-01-16
20:00:27

Ponnyakuten!
Har precis kollat på första avsnittet ifrån Ponnyakuten! Hann se lite i skolan idag då jag och Lovisa stannade kvar ett tag. Tog en dator, shoppade loss i automaten och släckte lamporna i skolan så var det hur mysigt som helst! Tyvärr hann vi inte se så mycket så jag såg resten nu.
 
Tycker det är väldigt intressant och roligt att se auditon. Vill bara också påpeka till alla att inte ta all tv på fullaste allvar med ungar hit och dit som kallar hästen bitch, hästar med skavsår och ungar hit och dit som inte kan rida osv. Det man verkligen måste tänka på är att tv kapar av mycket från klippen så många gånger kommer tyvärr det tråkiga delarna mer och framförallt för att det är bra tv.
 
Har läst lite bloggar nu och sätt att många som varit med på denna audition faktiskt fått väldigt mycket skit ifrån tittarna och har också sett att en bloggare var tvungen att radera blogginlägget just för att läsarna gick på barnen så hårt och att de som kommenterade framförallt inte kunde hålla det på en bra nivå. 
 
Ni såg säkert om tjejen med sporrarna på hästen. Har faktiskt läst hennes blogg och hennes verision. Sedan om det är rätt eller ej vet man inte men man måste tänka på att tv kan få saker ur en annan syn. Förstår ni?
 
Man får tänka på att allting vinklas! ( säger inte något nu för att försvara, har själv mycket åsikter men jag tänker att mycket kanske inte är som det ser ut så jag tar det med en nypa salt)   :-)
 
Måste ju också säga att lilla linus i castingen bara var för söt och cool, roligt att han kom med och får hjälp med sitt problem. Positiva människor gillar vi! 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: